Vill du bli en del av vårt grymma inspiratörsteam?

Vill du vara med och sprida en hälsosamlivsstil tillsammans med oss? Då vill vi gärna att du fyller i formuläret nedan och blir en av våra inspiratörer.

Emilija

romaite

En sprallig, energifull Nyköpingsbo är vad jag är. Emilija Romaite är mitt namn och ett brinnande intresse jag har är träning. Följ med på min resa till en balanserad livsstil med tips på hälsosam mat och tuffa träningspass.

Amanda & Mathilda

fitspofriends

Hej! Vi är två tjejer som brinner för träning. När vi inte är på gymmet så står vi gärna i köket och lagar god och hälsosam mat. Vi vill inspirera andra att välja hälsosammare val i livet. Följ vår hälsoresa på vår instagram @fitspofriends, där vi postar allt från recept till träningsvideos.o.

Wiktoria

wiktoria

Följa Wiktorias resa mot ett hälsosammare liv – att finna den välkända balansen. På hennes blogg få du läsa mycket om träning, kost, välmående och hennes vardag.

Josefina

josefina

Josefina jobbar som PT och tävlar i bodyfitness. Hon lever och inspirerar sina klienter och andra att leva hälsosamt och undviker socker och onyttiga fetter. Följ hennes fitnessresa på Instagram.

test 1

Lämna din ansökan nedan