Hemskt god, oskyldigt nyttig

hälsotreats är framtidens fika, snacks, mellanmål eller efterrätt. Tanken bakom produkterna har varit att skapa 100 % nyttiga produkter som är lika goda som onyttiga alternativ. Så för dig som vill äta en Snickers, ta en kaka till kaffet eller ta ett snabbt mellanmål. Men känner att det är nog bäst att du tar en morot eller något annat nyttigt. Då är en hälsotreats helt rätt för dig!

”hälsotreats är för dig som vill äta gott och njuta av livet fullt ut men samtidigt göra ditt liv hälsosammare, nyttigare och friskare”

När vi hos hälsotreats skapat våra produkter har vi med nyfikenhet experimenterat och efterforskat för att hitta de bästa ingredienserna för perfekta recept. Resultatet är en rad produkter med en bra näringssammansättning som är gjorda av endast bra ingredienser. Helt enkelt ingredienser de flesta förskar få i sig mer av som fiber, protein och nyttiga fetter. Vårt tankesätt skiljer sig från de flesta andra producenter som i de flesta fall endast reducerar onyttiga ingredienser för att göra en så kallad nyttigare produkt. Reduceringen är ofta så lite som 30 % vilket ju inte gör ett onyttigt livsmedel så mycket nyttigare och långt från nyttigt.  Vi tänker annorlunda och när du äter en hälsotreats produkt vill vi att du skall veta att det är 100 % nyttigt och vi hoppas att du som vi tycker det är 100 % gott!  Det är vårt mål!

“ Vi har valt att bygga våra livsmedel på endast nytta produkter för att skapa ett 100 % nyttigt livsmedel istället för att reducera onyttigheter och göra nått onyttigt något nyttigare och lura konsumenten”